cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Account Usage balances are not being updated from Old Pay Period

trooper0169
Good Citizen / Bon Citoyen

I have only used:36 min of phone mins and 4.26 MB of data since my last renewal of payment. Why is it still showing my old amount of usage?

31 mins and 209.18 MB of data were used. It usually updates at 12.01 am on my renewal date (Sept 20th )

 

Thanks

5 REPLIES 5

Alexandf
Model Citizen / Citoyen Modèle

@trooper0169 

open incognito mode,clear cache,cookie,  Login

still same issue,open ticket with PM support and ask them to check it out for you.

 At https://publicmobile.ca/chatbot.

Start by typing "Submit a ticket", then click "Contact Us", Then click "Other", then click "Click here to submit a ticket 

have trouble with Chatbot: Private message CS_Agent 

      https://productioncommunity.publicmobile.ca/t5/notes/composepage/note-to-user-id/22437

h4xnoodle
Good Citizen / Bon Citoyen

I was hit with this a few days ago which caused me to avoid using my available data, since the website claimed (when logging in on my phone which I never do) that I had already maxed out. When checking my usage history, it didn't align at all. Of course this morning it's totally accurate now, which was very annoying. I could have used data on my trip and instead I greatly hindered myself.

dust2dust
Mayor / Maire

The above mentioned assertion of "always" isn't really correct to say. I have had success using the little spinner refresh icons lower down. Or using a different browser or even a different device. But I've been fine with the refresh icons.

softech
Mayor / Maire

@trooper0169 Always use Incognito mode to login to My Account for latest and most accurate usage info

 

and if you are checking Usage History page on My Account, there is a known issue if you use filter, please check my thread earlier:

 

https://productioncommunity.publicmobile.ca/t5/Get-Support/Usage-History-page-Filter-problem/td-p/84...