cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

https://selfserve.publicmobile.ca/ only white blank screen

chris_j11
Great Neighbour / Super Voisin

https://selfserve.publicmobile.ca/ only white blank screen

i tried 2 different browser + 1 just installed - only white blank screen

tried on 3 different phones - only white blank screen

tried on LTE - only white blank screen

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

chris_j11
Great Neighbour / Super Voisin

thanks - worked in incognito mode

 

[Marked a solution ...... Luddite; though new window seems helpful too]

View solution in original post

4 REPLIES 4

Dunkman
Oracle
Oracle

@chris_j11 

I tried earlier in privacy mode with Safari and it worked.  However, when I tried right now, it did not work.  

 

Probably a gliche in the system.  Maybe wait one hour and try again.  

NDesai
Oracle
Oracle

Working fine here in all browsers i have installed. 

_________________________________________________________________________________________________
I am not a mod. Do not send me private message with your personal info.
If you need to contact PM Customer Support Agent, create a Ticket.

New Here? - Check out Knowledge Base Articles to learn more about Public Mobile.

chris_j11
Great Neighbour / Super Voisin

thanks - worked in incognito mode

 

[Marked a solution ...... Luddite; though new window seems helpful too]

pckku
Great Citizen / Super Citoyen

I have a similar issue when signing in using Chrome. But when I switched to Chrome New Incognito window (Ctrl+Shift+N), I am able to log in to my self-serve account. Try the Chrome Incognito to see if this works for you.