cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Mayor / Maire

Re: Been 5 days without out my plan working and @moderator_team haven’t reply to me sent them messag


@Chrisallen wrote:

 


There's some confusion here.

It appears you bought the 200 minute add-on. Perhaps through fiddling around trying to solve the problem or thinking that you had to buy the minutes to get your phone working.

And then your Payment for Next Cycle seems wrong. You're showing that you're on the $60 plan and so that should be that number.

 

If you've already sent private messages to the moderators then all you can do is wait. You could also try the new ticket method via the chatbot ? symbol in the lower right of your window. It's a bit convoluted and ridiculous.

Maybe this link will work for you.

 

Edit: nevermind. The boss man is on it. Nice of him to step in.

Oracle

Re: Been 5 days without out my plan working and @moderator_team haven’t reply to me sent them messag

Trying to figure out why it is saying $10 payment for next cycle when there is so much already in available funds?  Have you submitted a ticket through SIMon?


* I am happy to help, but I am not a MOD please do not include any personal info in a private message to me, click here to private message a Moderator *
Good Citizen / Bon Citoyen

Re: Been 5 days without out my plan working and @moderator_team haven’t reply to me sent them messag

I submitted 3 tickets n sent 3 private message in the last 5 days lol 

Good Citizen / Bon Citoyen

Re: Been 5 days without out my plan working and @moderator_team haven’t reply to me sent them messag

Ok thanks 

Oracle

Re: Been 5 days without out my plan working and @moderator_team haven’t reply to me sent them messag

@Chrisallen  Your e-mail address is visible in your snapshot above.  Since this is a public forum where anyone can see it, I suggest you remove the pic or replace it with that info redacted.  Remember to delete it from your photo album in your profile as well. 

Oracle

Re: Been 5 days without out my plan working and @moderator_team haven’t reply to me sent them messag


@Alan_K wrote:

@Chrisallen wrote:

No have the funds to do that cause public mobile double charge me that’s why I have 120$ on my Account now they just took 8$ for a add on that I didn’t ask for and that won’t even work and no one won’t reply to me 


Shared with my team, someone will reach out to you.


@Alan_K, there seems to be a lot of problems affecting routine account renewal these days.  It might be worthwhile having someone look into this.

 

https://productioncommunity.publicmobile.ca/t5/Phones-Hardware/Plan-Expired-but-payment-made/m-p/423...

 

https://productioncommunity.publicmobile.ca/t5/Paying-for-your-service/Autopay-charge-not-applying-t...

 

Re: Been 5 days without out my plan working and @moderator_team haven’t reply to me sent them messag


@SD08 wrote:

@Chrisallen  Your e-mail address is visible in your snapshot above.  Since this is a public forum where anyone can see it, I suggest you remove the pic or replace it with that info redacted.  Remember to delete it from your photo album in your profile as well. 


@Chrisallen , I removed the image from the message, but you still need to delete it from your Community photo album as mentioned above.

 

Please go into My Profile, My Photos to do that.