cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Spudster
Deputy Mayor / Adjoint au Maire

Community page errors when posting/replying?

Is anyone noticing the Community page is delivering errors?   Tried different browsers, clearing cache & cookies, no effect.

 

It's this:

 

Spudster_0-1616853158329.png

 

 

 


Accepted Solutions
crustylady
Good Citizen / Bon Citoyen

Re: Community page errors when posting/replying?

@Spudster 

 

Yesterday it was the self-serve site, today it's the Community pages.

 

Ya suppose tomorrow it'll be our devices?  Hope not!!!

 

BTW all, the Community site troubles appear to have been rectified.   Most likely was an issue upstream and not related to individual user systems or browser choice.

 

View solution in original post


All Replies
z10user4
Mayor / Maire

Re: Community page errors when posting/replying?

Yes. And then I inadvertently made a duplicate.

Dunkman
Oracle

Re: Community page errors when posting/replying?

@Spudster 

Yes, forum seems glitchy today.  Posting seems to stall, then when I check, the post appears with delay.  

z10user4
Mayor / Maire

Re: Community page errors when posting/replying?

Seems to be editing. An initial post seems fine. So far for me anyway.

hTideGnow
Mayor / Maire

Re: Community page errors when posting/replying?

Me too!!  Things got all messed up.

 

When Reply and clicked Post and it keeps spinning, but it fact it was already posted

 

Then in another thread, when I replied, system messed up and show me a "Modify" of my earlier post.. LoL.

 

softech
Mayor / Maire

Re: Community page errors when posting/replying?

If anyone cares their number, I think what we are replying this morning doesn't count into our message posted.  

 

but either way doesn't matter, I am doing "community work" today  🙂

crustylady
Good Citizen / Bon Citoyen

Re: Community page errors when posting/replying?

@Spudster 

 

Yesterday it was the self-serve site, today it's the Community pages.

 

Ya suppose tomorrow it'll be our devices?  Hope not!!!

 

BTW all, the Community site troubles appear to have been rectified.   Most likely was an issue upstream and not related to individual user systems or browser choice.

 

View solution in original post

Need Help? Let's chat.